راه اندازی طلافروشی کاور

10 قدم تا راه اندازی طلافروشی

92

مقدمه

تمامی کسب و کارها برای شروع و راه اندازی، نیازمند اقداماتی نه چندان دشوار هستند که این اقدامات لازمه‌ی راه اندازی طلافروشی برای آغاز شناخته می‌شود. بسیاری بر این باورند که از آنجایی که شناخت چندانی نسبت به این بیزینس ندارند، ممکن است در این مسیر پیروز نشوند که این باور غلط بوده؛ چرا که با کمک گرفتن از منابع مختلف از جمله افراد باتجربه در این زمینه و یا شرکت در دوره‌های آموزشی این صنعت می‌توانید موفقیت عظیمی را رقم بزنید.

در ادامه‌‌ی این مقاله قصد داریم شما را با 10 قدم اصلی برای راه اندازی طلافروشی آشنا کنیم. با شناخت و آگاهی از این مراحل می‌توانید به آن بپردازید و وارد این صنعت پولساز شوید. 

راه اندازی طلافروشی چرا شغل طلافروشی و مراحل تاسیس طلافروشی


چرا راه اندازی طلافروشی؟

در دنیای امروزی، با توجه به شرایط اقتصادی کشور، ارزش بالای طلا و تقاضای بالای افراد، میتوان نتیجه گرفت که از شغل ، جزو مشاغل پرسود و موفق آمیز به حساب آید. اگرچه حرکت نمودن در این مسیر مستلزم شروط بسیاری است، اما به طورکلی این امکان برای اکثر افراد فراهم است تا کسب و کار خود را راه‌اندازی کنند.

مراحل تاسیس طلافروشی

همانطور که پیش‌تر ذکر کردیم، لازمه‌ی راه اندازی طلافروشی، گام‌ها و مراحلی بوده که در ادامه به طور کامل به آن می‌پردازیم.

1_ آشنایی با این صنعت و کسب مهارت و تخصص کافی  

در تمامی مشاغلی که افراد سعی در ورود و کارآفرینی در آن را دارند، مستلزم است که اطلاعات کافی از آن داشته و اقدام به مهارت آموزی در آن زمینه کنند. شغل طلافروشی نیز جزو آن دسته مشاغلی محسوب می‌شود که هر چقدر صاحب کسب و کار توانمندی و مهارت بیشتری در ارتباط با آن داشته باشد، موفقیت آن تضمینی‌تر است. بنابراین توجه داشته باشید که پیش از هر چیزی به کسب مهارت و تخصص در این زمینه باید بپردازید. 

راه اندازی طلافروشی کسب مهارت

از جمله راه‌هایی که می‌تواند به شما در این گام یاری رساند، کار کردن در این حوزه به عنوان شاگرد طلافروش یا کارآموز و یا شرکت در دوره‌های آموزشی متنوع است.


2_ آماده‌سازی و تامین سرمایه 

گام بعدی برای راه اندازی طلافروشی که از اهمیت بالایی برخوردار است، سرمایه اولیه می‌باشد. برخی بر این باورند که برای ورود به این صنعت نیاز به سرمایه کلان بوده و در غیر این صورت امکان راه اندازی شغل طلافروشی برایشان وجود ندارد. در صورتی که مثال‌های بسیاری مبنی بر عدم نیاز به این میزان سرمایه در جهان وجود دارد؛ بنابراین اگر توانمندی مالی زیادی ندارید از این بابت نگران نباشید.

اما به طور کلی اگر از مهارت و تجربه‌ی بالا در این صنعت برخوردار باشید، داشتن سرمایه‌ی کلان در میزان رشد شما تاثیر صد در صدی خواهد داشت. اما اگر از این شرایط بی بهره هستید، آکادمی آرامه با برگزاری دوره‌ی صفر تا صد طلافروشی به شما کمک می‌کند تا بدون سرمایه این مسیر را طی کنید و فروش‌های رقم بالایی را تجربه کنید. 

راه اندازی طلافروشی آماده‌سازی و تامین سرمایه 


3_ اخذ مجوزها و مراحل قانونی راه اندازی طلافروشی

صنف طلافروشی مانند بسیاری از اصناف نیازمند تعدادی مجوزهای قانونی بوده که شامل مراحل و مدارک متعددی است. این مجوزها به ترتیب شامل:

1_ اخذ مجوز از اداره اماکن

لازم به ذکر است با توجه به متنوع بودن رشته‌های صنف طلا، فردی که اقدام به دریافت این مجوز می‌کند، باید دقیقا در حوزه‌ی مورد نظر خود از اداره‌ی اماکن مجوز دریافت کند. باید توجه داشت که شرط دریافت جواز کسب نیز دریافت مجوز از اداره‌ی اماکن می‌باشد. شروط دریافت این مجوز شامل موارد ذیل است.

  •  انتخاب نامی تجاری مناسب که مطابق با قوانین و ارزش‌های اخلاقی باشد
  • دریافت پلاک شهرداری و نصب آن در ورودی فروشگاه
  •  تجهیز فروشگاه به دوربین مداربسته امنیتی
  • استفاده از گاوصندوق ایمن،
  •  نصب زنگ برای درب فروشگاه یا گالری
  •  رعایت استانداردهای استحکام سازه
  •  تجهیز به زنگ خطر
  •  استفاده از قفل برقی برای درب
  •  نصب شیشه‌های ضد گلوله و داشتن کپسول اطفای حریق از جمله الزامات مهم برای راه‌ اندازی طلافروشی ایمن و قانونی  می باشد

    راه اندازی طلافروشی اخذ مجوزها

2_ اخذ جواز یا پروانه کسب از اداره‌ی اصناف

پروانه‌ی کسب، سندی شناخته می‌شود که از سوی مراجع ذی صلاح برای فعالیت در یک حرفه‌ی معین صادر می‌گردد. بعد از دریافت مجوز از اداره‌ی اماکن، فرد برای راه اندازی طلافروشی باید اقدام به اخذ پروانه‌ی کسب از اداره‌ی اصناف کند که دریافت این مجوز نیز مشمول شرایط و قوانینی است. مدارک مورد نیاز برای دریافت این جواز شامل: 

  • اصل یا کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی 
  • عکس سه در چهار متقاضی 
  • شماره همراه به نام متقاضی 
  • سند ملکی یا اجاره نامه یا مبایعه نامه به نام متقاضی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • کارت بهداشت
  • فیش واریزی مبلغ عضویت به اتحادیه

4_ خرید یا اجاره‌ی مغازه ( گالری)

انتخاب یک مکان مناسب برای راه اندازی طلافروشی به صورت گالری حضوری، در میزان فروش یک طلافروشی به مقدار زیادی تاثیرگذار بوده و حتی در موارد نیز می‌تواند تعیین کننده‌ی میزان رشد آن باشد. بنابراین باید توجه داشت که در چه جغرافیایی اقدام به خرید یا اجاره‌ی مغازه‌ی طلافروشی می‌کنید. این پروسه‌ به معیارهای متنوعی از جمله میزان جمعیت، قرارگیری در مرکز یا نزدیکی بازار طلا، قیمت ملک در آن ناحیه و موارد این چنینی بستگی دارد. 

راه اندازی طلافروشی خرید یا اجاره‌ی مغازه

بهتر است اشاره کنیم که اجاره‌ یا خرید ملک برای راه اندازی طلافروشی به صورت گالری نیازمند سرمایه‌ی کافی بوده که برخی از افراد فاقد این شرایط هستند؛ بنابراین اگر شما از آن دسته افراد هستید می‌توانید با فعالیت در فضای فروش اینترنتی از این بخش صرف نظر کنید و از رشد خوبی برخوردار باشید. 


5_ تامین امنیت مغازه یا گالری طلا

بعد از راه اندازی طلافروشی، مرحله‌ی بعدی که لازمه‌ی تاسیس مغازه‌ی طلافروشی به حساب می‌آید، تامین امنیت مغازه یا گالری طلا بوده که به شدت امری حیاتی برای این صنف از کسب و کار شناخته می‌شود. لازم به ذکر است که تامین امنیت برای هر دو نوع کسب و کار طلا ( آنلاین یا حضوری) حیاتی و مهم است. از جمله راهکارهایی که برای این امر به افراد پیشنهاد می‌شود شامل تجهیز مغازه به دوربین مداربسته، گاوصندوق ایمن، زنگ هشدار، درهای برقی، شیشه‌های ضد گلوله، دزدگیر و … . 

راه اندازی طلافروشی تامین امنیت مغازه


6_ طراحی و دیزاین ویترین و مغازه‌ی طلافروشی

گام بعدی که برای راه اندازی طلافروشی طی کنید، طراحی فضای داخلی، به‌خصوص ویترین مغازه‌ی طلافروشی می‌باشد. در این بخش هرچه طراحی و نورپردازی باکیفیت‌تری ارائه دهیم میزان جذب مشتری و در نتیجه فروش افزایش می‌یابد؛ چراکه اولین چیزی که مخاطب در فروشگاه طلافروشی ( چه حضوری، چه آنلاین) با آن مواجه است، ویترین و نمای آن می‌باشد. به این منظور لازم است، سرمایه‌ی معینی را به این کار اختصاص دهیم و از افراد حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیریم تا به نتیجه‌ی دلخواه دست یابیم.


7_ تبلیغات و بازاریابی

بعد از آنکه به این بیزینس وارد می‌شوید و کسب و کار خود را راه‌اندازی می‌کنید، نیاز به برخی استراتژی‌های مختلف جهت فروش بیشتر دارید که این استراتژی‌ها شامل روش‌های تبلیغات و بازاریابی بوده که بسیار متنوع است. یکی از این روش‌ها بازاریابی به سبک دیجیتال بوده که از طریق پلتفرم‌های مختلف مانند اینستاگرام، گوگل، تلگرام و … ممکن می‌شود.

یکی دیگر از روش‌ها، تبلیغات و بازاریابی برای راه اندازی طلافروشی به سبک سنتی بوده که از گذشته تا به اکنون رواج دارد. افراد در این سبک از تبلیغات از روش‌های مختلفی از جمله ایجاد بیلبورد در سطح شهر، پخش تراکت، تبلیغات تلفنی و … بهره می‌گیرند. 


سخن آخر

راه اندازی طلافروشی جزو چالش‌هایی که افراد علاقه‌مند به این حوزه با آن مواجه‌اند؛ چرا که ورود به این صنعت وابسته به پیمودن مراحل متعددی بوده که ممکن است کار را برای افرا سخت کند. به طور کلی پس از طی کردن این اقدامات شما می‌توانید صاحب کسب و کار طلا باشید و از این شغل پولساز بهره ببرید. آکادمی آرامه با برگزاری دوره‌های آفلاین طلافروشی این مسیر پر از چالش را برای شما هموار می‌سازد و به شما می‌آموزد که حتی بدون سرمایه نیز کسب و کار طلا را راه‌اندازی کنید. 

مقالات مرتبط
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up